Η ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. ξεκίνησε την δραστηριότητα στον αναπτυσσόμενο χώρο των κατασκευών στις αρχές του 2003 κατασκευάζοντας ηλεκτρολογικούς πίνακες και βιομηχανικούς αυτοματισμούς. Στην συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στην κατασκευή παρασκευαστηρίων σκυροδέματος και λατομικών συγκροτημάτων.

Σήμερα, η ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. έχοντας αφήσει αυτά τα 20 χρόνια λειτουργίας μια παρακαταθήκη εξαιρετικών μηχανημάτων στην παγκόσμια αγορά απολαμβάνει την εγχώρια αλλά και την παγκόσμια αναγνώριση.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης το οποίο συνεχίζει να σχεδιάζει και να δημιουργεί νέα έξυπνα μηχανήματα καλύπτοντας τις ανάγκες της σημερινής εποχής.

Ενεργούμε δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι η “Ποιότητα έρχεται πρώτη” παρέχοντας σε κάθε γωνιά σε ολόκληρο τον κόσμο, την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών, την τεχνική υποστήριξη στους πελάτες και συνεργάτες.

Η ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. έχοντας την πολύτιμη τεχνογνωσία της και έχοντας επεκτείνει το εμπορικό και τεχνικό της δίκτυο στην παγκόσμια αγορά, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης σε κάθε γωνιά του κόσμου, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες